Tiedotteet

Hallitus täydentyi

Yhdistyksen ylimääräinen kokous myönsi eron hallituksesta Miika Vestille. Uudeksi yhdistyksen taloudenhoitajaksi valittiin Taneli Ohtonen. Lisäksi hallitus täydentyi kolmella uudella jäsenellä: Laura Luhta, Salla Kenttä ja Akseli Pekkarinen. Onnea valituille!

Muutos hallituksen kokoonpanossa

Hallituksen kokoonpanossa tapahtui muutos, kun Jouko Kiesiläinen joutui jättämään luottamustoimen aikataulukiireiden takia. Jouko jatkaa kuitenkin toisena häirintäyhdyshenkilönä toimihenkilön asemassa.

Liity TYRMYn jäseneksi

Näin kevätkokouksen alla muistuttelen TYRMYn jäsenmaksusta, joka on edellytys jäsenyydelle. Jäsenmaksu tälle vuodelle on vaivaiset 6 € ja syyskokouksen päätöksen mukaisesti nykyään voi myös maksaa useamman vuoden jäsenyyden kerralla; kuinka kätevää! Maksathan kuitenkin vain kuudella jaollisen summan.

Jäsenyys on erinomaista erityisesti, sillä:

 • Olet osa turkulaista metalliskeneä
 • Tuet rakasta yhdistystä, musiikkikulttuuria ja ylioppilaskuntatoimintaa
 • Pääset nauttimaan vain jäsenille suunnatuista tapahtumista
 • Saat soveltuen jäsenalennusta tapahtumista sekä tuotteista ja ensisijaisuuden rajallisen osallistujamäärän tapahtumiin
 • Olet puhe- ja äänioikeudellinen yhdistyksen kokouksissa
 • Saat oikeuden kantaa TYRMYn jäsennauhaa asianmukaisissa juhlatilaisuuksissa

Jäsenmaksun voit suorittaa tapahtumissa hallitukselle käteisellä tai tilisiirrolla tilille FI14 5711 1320 0434 71 ja ilmoittamalla nimesi maksun viestikentässä.

Mikäli et ole aiemmin ollut yhdistyksen jäsen, ilmoitathan myös koko nimesi, asuinkuntasi, sähköpostiosoitteesi ja mahdollisen TYYn jäsenyytesi taloudenhoitaja Hanna Yli-Paunulle. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää lomakkeen.

Jäsenmaksun ohjeet löytyvät aina myös etusivulta.

Viestintäkäytäntöuudistuksia

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia kujeita. Jatkossa TYRMYn tavanomainen sähköpostiviestintä keskitetään TYRMYn omaan gmail-tiliin, joten ainakin valtaosa maileista tulee osoitteesta tyrmyhallitus@gmail.com. Näinhän hetken verran historiassa jo olikin, mutta otetaan se nyt pysyväksi käytännöksi.

Toisena ja oleellisempana muutoksena on Facebookin uusi tili, ”Hell O Abbath”, jonka kautta TYRMY hoitaa jatkossa virallisen viestintänsä FB:ssä. Tili on istuvan hallituksen yhteiskäytössä ja sen kiteytettynä ideana on poistaa henkilösidonnaisuus, minkä ansiosta TYRMYn asioita on helpompi hallinoida yhden tilin kautta yhdessä ja henkilökohtaisten tilien rasitteet vältetään. Hell O Abbath on vain viestintätili, joten se ei vastaanota kaveripyyntöjä jne.

Muutokset eivät vaadi siis mitään toimenpiteitä. Puheenjohtaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin asiasta.

TYRMYn jäsen- ja seuraajakysely sekä jäsenen kysely

TYRMYn kysely

Nyt on mitä mainioin tilaisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ihan kotisohvalta tai muusta vapaavalintaisesta sijainnista. TYRMYn jäsen- ja seuraajakysely (ei siis katso jäsenyyttä) on tällä viestillä avattu ja vastausaikaa on koko joulukuu. Vastaaminen on anonyymiä ja vastaukset menevät ensi vuoden hallitukselle läpikäytäväksi toiminnan kehittämistä varten. Lomake on mukavan lyhyt ja kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata jos ei siltä tunnu, mutta toki se on suositeltavaa.

Kannattaa vastata saman tien, niin ei sitten unohdu myöhemmin. Kauaahan tuo ei vie eikä muutenkaan paljoa vaadi, mutta siitä on paljon apua yhdistykselle! Kiitoksia jo etukäteen.

TYRMYn kyselylomake.

Tepon kysely

Yhdistyksen jäsen Teppo Reinikainen tekee kandidaatin tutkielmansa yhteydessä kyselyn tyrmyläisille. Käykää vastaamassa myös siihen, aikaa niin ikään joulukuu.

Tepon kysely.

TYYn edustajistovaalit 2017

Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit ovat käynnissä ja TYRMYn riveissä on useita edaattoriehdokkoita. TYRMYn hallitus kannustaa jokaista ylioppilaskunnan jäsentä käyttämään äänioikeuttaan ja vaikuttamaan siten myös harrastusyhdistysten kuten TYRMYn toimintamahdollisuuksiin.

TYRMYllä on ollut muutamissa aiemmissa vaaleissa oma vaalilistansa, mutta näissä vaaleissa sellaista ei muodostettu. Jos kuitenkin haluat äänestää tyrmyläistä listasta riippumatta, se onnistuu: ohessa lista yhdistyksen jäsenistä, joiden ehdokkuuden hallitus on onnistunut selvittämään.

Muista äänestää ja tee se vaikka saman tien: vaalit.utu.fi.

 

 • Aaltonen, Laura. Hybridiaani, #78.
 • Koivisto, Maarit. Vihreä vasemmisto, #36.
 • Laine, Lassi. TYY terveeksi, #257.
 • Luhta, Kaisa. Humanistilista, #72.
 • Mylläri, Anni. Vihreä lista, #13.

 

Ehdokkaiden esittäytymiset:

Aaltonen, Laura. Hybridiaani, #78.

Olen ollut vuodesta 2009 TYRMYn jäsen ja edelleen toimin aktiivisesti yhdistyksessä mukana. Haen tällä hetkellä kolmannelle kaudelle TYYn edustajistoon. Minulta löytyy mielenkiintoa ja kokemusta TYYn toiminnasta, sillä olen toiminut niin projektityöntekijänä (2015 ja 2017) kuin hallituslaisena (2016). Näkökulmaa löytyy monesta eri kulmasta ja ääni minulle on varma valinta. Äänestä siis numeroa 78.

/
I have been a member of TYRMY since 2009 and consider myself as an active member. I’m a candidate for the Student Union of the University of Turku Council now for the third time and would very much like to continue to participate in the decision making of the Council. The Student Union is to a high degree quite familiar to me since I have been a project coordinator two times (2015 and 2017) and been a member of the board in the year of 2016; this is now my fourth year when engaging in the Student Union’s activity. A vote for me is a firm choice. Vote for number 78.

Koivisto, Maarit. Vihreä vasemmisto, #36.

Olen 31-vuotias sairaanhoitaja ja lääketieteen kandidaatti. Olen asuinkunnassani Loimaalla mukana kunnallispolitiikassa vasemmistoliiton varavaltuutettuna ja lautakunnissa. Harrastan musiikkia sekä soittamalla, että kuuntelemalla. Olen koko opiskeluaikani soittanut Akademiska Orkestern vid Åbo Akademissa viulua ja alttoviulua. Lisäksi olen toiminut aktiivisesti Turun yliopiston raskaan musiikin ystävät ry:ssä eli TYRMYssä, tällä hetkellä keikkavastaavana. Minulle tärkeitä teemoja ovat: elävä opiskelijakulttuuri ja monipuolinen harrastustoiminta, opiskelun tasa-arvoisuus ja oikeus elinikäiseen oppimiseen sekä kestävä kehitys.

Luhta, Kaisa. Humanistilista, #72.

Olen kuudennen vuoden kulttuurihistorian opiskelija, joka rakastaa koulutuspolitiikkaa. Olen hääräillyt paljon opiskelijajärjestöissä, ja pari viime vuotta ovatkin kuluneet Humanitas ry:n kopona. Olen ehdolla, koska haluan ajaa TYY:n näkyvyyttä ja saavutettavuutta TYY:n kaikille jäsenile. Haluan myös ajaa tilojen kehittämistä. Q-talo on hyvä alku, mutta tarvitaan myös sosiaali- ja kokoustiloja.

Mylläri, Anni. Vihreä lista, #13.

Olen 21-vuotias valtio-opin opiskelija ja ehdolla toista kertaa TYYn edustajistovaaleissa. Tällä hetkellä toimin mm. TYRMYn puheenjohtajana sekä edustajistoryhmäni Vihreän listan ryhmäpuheenjohtajana. Aiemmin olen ollut entisen ainejärjestöni Muusa ry:n koulutuspoliittinen vastaava sekä toiminut kaksi kautta TYYn avustusotimikunnassa.

TYY merkitsee minulle monipuolista opiskelijakulttuuria ylläpitävää yhteisöä, joka tuo opiskelijan ääntä kuuluviin niin Turussa kuin valtakunnallisestikin.

Akateeminen Heviristeily Vol. 8

Akateemisten heviyhdistysten vuosittainen Heviristeily järjestetään tänäkin vuonna marraskuussa Helsingistä ja se suuntautuu Baltic Queen laivalla Tallinnaan. Lue lisää täältä.

TYRMY jalkapallo

TYRMY pelaa jalkapalloa läpi kesän joka tiistai klo 18 Halisten kentällä. Vakiovuoro kestää niin pitkään kuin kelit sallivat. Laittakaa nappikset jalkaan ja tulkaa mukaan!