Viestintäkäytäntöuudistuksia

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia kujeita. Jatkossa TYRMYn tavanomainen sähköpostiviestintä keskitetään TYRMYn omaan gmail-tiliin, joten ainakin valtaosa maileista tulee osoitteesta tyrmyhallitus@gmail.com. Näinhän hetken verran historiassa jo olikin, mutta otetaan se nyt pysyväksi käytännöksi.

Toisena ja oleellisempana muutoksena on Facebookin uusi tili, ”Hell O Abbath”, jonka kautta TYRMY hoitaa jatkossa virallisen viestintänsä FB:ssä. Tili on istuvan hallituksen yhteiskäytössä ja sen kiteytettynä ideana on poistaa henkilösidonnaisuus, minkä ansiosta TYRMYn asioita on helpompi hallinoida yhden tilin kautta yhdessä ja henkilökohtaisten tilien rasitteet vältetään. Hell O Abbath on vain viestintätili, joten se ei vastaanota kaveripyyntöjä jne.

Muutokset eivät vaadi siis mitään toimenpiteitä. Puheenjohtaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin asiasta.
« Takaisin